fbpx
Політика

Чорновіл: “Москаль не та людина, яка буде грати в ігри з буферними зонами”

Колишній народний депутат України Тарас Чорновіл прокоментував рішення українського парламенту змінити кордони деяких районів Луганської області.

«Дуже показово, що ініціював цю постанову саме Геннадій Москаль, який в даний момент є губернатором Луганської області і вже сьогодні зіткнувся з цілою купою проблем. Це не та людина, яка буде грати в якісь ігри з буферними зонами або чимось іншим. Те, чим він пояснив необхідність даного законопроекту, дійсно відповідає реальній суті. Виникла ситуація, коли цілий ряд районних центрів окупований, а забезпечити будь-які дії у всіх районах області – це просто неможливо», – прокоментував рішення українського парламенту Тарас Чорновіл.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

На думку українського політика, винна в ситуації, що склалася українська бюрократія, яка робить людину повністю залежною від районних центрів.

«Таких проблем би не виникало, якби не наша вічна страшна українська бюрократія. Через неї виплатити людям пенсії в сусідньому райцентрі в принципі не можна», – додав він.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 

Читайте також: