fbpx
Політика

Чехія готова підтримати новий пакет санкцій проти РФ

Чеське керівництво не збирається блокувати можливе введення нових санкцій щодо російського агресора. Сьогодні про це заявив заступник міністра закордонних справ країни Петро Друлак. За його словами, ще рано говорити про введення нових санкцій під час відносного дотримання умов перемир’я на Донбасі.

«Ми ніколи не блокували санкції щодо Російської Федерації. Наша сторона просто хоче, щоб ці санкції були ефективними, тому доти, доки вони будуть ефективними, ми будемо висловлювати підтримку цим санкціям», – прокоментував ситуацію представник чеського зовнішньополітичного відомства.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Крім цього Друлак зазначив, що під ефективністю він має на увазі, в першу чергу те, щоб в результаті введених обмежень основний збиток наносився саме Російській Федерації, а не державам – членам Європейського Союзу. У той же час представник чеського міністерства не став коментувати, що мало б статися в Україні, щоб знову можна було говорити про посилення санкцій проти РФ.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 

Читайте також: