fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Терористи продовжують атакувати аеропорт в Донецьку – прес-центр АТО

Як повідомляє прес – центр АТО, обстановка на сході України залишається складною. Бойовики не припиняють спроби штурму донецького аеропорту, продовжують обстріли позицій українських військовослужбовців на його території.

 Також був здійснений обстріл блокпостів українських силовиків, які охороняють ТЕС в місті Щастя. Під охороною ТЕС, що забезпечує електрикою Луганськ. Крім того, терористи встановлюють фугаси на шляхах, якими рухаються колони військової техніки і цивільні автомобілі.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Напруженою ситуація залишається і в районі Дебальцево. Саме на цей район припадає найбільша кількість обстрілів позицій українських силовиків.

 За останню добу в районі Старогнатівки був убитий один український військовослужбовець. Ще семеро отримали поранення різного характеру. Це сталося в результаті зіткнення з диверсійно – розвідувальним підрозділом противника.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «У Мар’їнці, при огляді транспортного засобу на блокпості невідомі відкрили вогонь по особовому складу чергової зміни. Одного порушника вдалося вбити, а іншого поранити», – розповіли в прес – центрі.

Читайте також: