fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Перемир’я на Донбасі вже принесло позитивні результати – депутат

Як стверджує народний депутат України від фракції «УДАР» Єгор Фірсов, перемир’я на Донбасі вже принесло свої перші позитивні результати, однак для повної реалізації мирного плану президента Порошенка необхідно вирішити ще ряд завдань.

 До числа досягнень політик відніс менші втрати в рядах українських військовослужбовців, а також повернення полонених військовослужбовців і мирних громадян назад додому. Як нагадав Єгор Фірсов, з початку перемир’я вдалося звільнити більше тисячі полонених.

 Крім того, як зазначив нардеп, якщо раніше вся лінія фронту була суцільною вогневої точкою, то тепер таких точок залишилося лише 3-4. За словами Єгора Фірсова, найбільш напруженою ситуація залишається в районі донецького аеропорту.

 «Аеропорт – це ключова позиція, яку терористи постійно намагаються зайняти, оскільки їм потрібен вихід на Красноармійськ та Авдіївку. Від цього страждають люди. Я тільки вчора повернувся з Маріуполя, настрої у людей патріотичні, всі як один хочуть миру, задають два найпопулярніші питання: коли це все закінчиться і що далі?», – розповів він.

Читайте також: