fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Ситуація на сході України. Терористи відновили штурм донецького аеропорту, – РНБО

Терористи протягом минулої доби відновили штурм аеропорту міста Донецька. Таку інформацію під час сьогоднішнього брифінгу оприлюднив Андрій Лисенко, представник інформаційно – аналітичного центру Ради нацбезпеки і оборони. Слова Андрія Лисенка передає агентство РБК – Україна.

«Протягом вчорашнього дня терористи і російські найманці продовжили обстріл і атаки на позиції сил АТО. Йдеться про чергові спроби штурму донецького аеропорту, який терористи обстрілювали з артилерії, танків та установок "Град". Військові відкрили вогонь у відповідь. Терористи зазнали втрат, але не припиняють своїх атак», – заявив Андрій Лисенко.

Як раніше повідомляв представник полку особливого призначення «Азов» Андрій Дзиндзя, в боях за аеропорт Донецька за останні дні було знищено понад 400 терористів.

В понеділок в РНБО сказали, що аеропорт Донецька може приймати важкі літаки з озброєнням і технікою. За наявними даними, на сьогоднішній день злітно – посадкова смуга донецького аеропорту знаходиться в задовільному стані.

Читайте також: