fbpx
Політика

Порошенко розраховує на прийняття в цілому закону про Антикорупційне бюро 14 жовтня

Президент України Петро Порошенко розраховує на те, що депутати проголосують в цілому за законопроект про створення Антикорупційного бюро в наступний вівторок, 14 жовтня. Про це заявив представник президента в парламенті, народний депутат фракції «Батьківщина» Руслан Князевич.

 Як зазначив нардеп, якщо депутати ухвалять законопроект 14 жовтня, то він запрацює не пізніше ніж через 3 місяці.

 «Сьогодні було домовлено, що за скороченою процедурою будуть внесені пропозиції, і 14 жовтня він буде розглядатися першим питанням. Враховуючи те, що за перше читання проголосувало 278 народних депутатів, у президента України є великі надії, що вже 14 жовтня ми можемо розраховувати на прийняття його в цілому», – сказав Руслан Князевич.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За його словами, відразу після прийняття законопроекту уряд повинен буде привести ряд нормативно – правових актів у відповідність з цим законом.

 Руслан Князевич додав, що три місяці, через які вступить в силу закон, дозволяють сформувати Антикорупційне бюро, набрати кадри і провести всі необхідні процедури.

 «Будемо сподіватися, що в Україні, нарешті, з’явиться організація, яка не просто буде займатися боротьбою з корупцією, а яка буде нести всю повноту відповідальності, оскільки саме на неї будуть покладені виключні повноваження у сфері боротьби з корупцією», – підсумував нардеп.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

  За матеріалами: РБК – Україна

 

Читайте також: