Фури, що перевозять гумдопомогу Україні, потрапили в ДТП на Волині

П’ять вантажних автомобілів, які перевозили гуманітарний вантаж з Європи на територію України, потрапили в дорожньо – транспортну пригоду в Любомлі. Сьогодні, 7 жовтня, про це повідомляють «Волинські новини».

За відомостями журналістів, аварія сталася в 10 кілометрах від Любомльського перехрестя. На даний момент відомо про те, що ніхто з водіїв та пасажирів не постраждав. Щодо автомобілів, то вони сильно пошкоджені.

Related Post

Як повідомляють місцеві засоби масової інформації, факт ДТП за участю зазначених автомобілів підтвердили у Волинському управлінні ДАІ. Зі слів правоохоронців, п’ять фур, які рухалися в кінці колони, врізалися один в одного. Очевидно, що винуватцями ситуації є водії, які не дотримувалися безпечної дистанції, що позбавило їх можливості вчасно зреагувати на екстрене гальмування попередніх машин.

Раніше повідомлялося, що на територію України гуманітарний вантаж доставлятимуть близько 200 вантажівок. Сьогодні кордон мали перетнути перші 112 з них. Загальна вартість гуманітарної допомоги становить близько 25 мільйонів євро.

Leave a Comment