fbpx
Політика

“Батьківщина” не буде йти в опозицію до президента

Партія «Батьківщина» не збирається переходити в опозицію до президента України Петра Порошенка. Таку заяву зробила лідер даної політичної сили Юлія Тимошенко.

За словами українського політика, в даний момент Україна не в тому положенні, щоб проводити політичні бої. На переконання колишнього українського прем’єр – міністра, дуже важливо погоджувати свої дії один з одним.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Якщо ми ставимо за мету перемогти ворога, то ми повинні називати речі своїми іменами, залишаючись при цьому єдиною командою», – прокоментувала свою точку зору Юлія Тимошенко.

У той же час лідер «Батьківщини» обрушилася з критикою на рішення президента України підписати закон про створення на території Кримського півострова вільної економічної зони.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Таке рішення – не що інше, як формування на нашій землі другого Придністров’я», – прокоментувала рішення Петра Порошенка Юлія Тимошенко.

Крім цього Юлія Тимошенко також негативно поставилася до планів, спрямованих на створення буферної зони на сході України.

Читайте також: