fbpx
Футбол

Загинув Сергій Закарлюка

В автомобільній аварії загинув колишній футболіст національної збірної України Сергій Закарлюка. В чемпіонатах України 38-річний футболіст встиг пограти у складі «Дніпра», «ЦСКА», «Шахтаря», «Іллічівця», донецького «Металурга», «Ворскли», «Арсеналу» та «Полтави». Під час аварії Сергій Закарлюка знаходився в машині з футболістом охтирського «Нафтовика» Русланом Левігою.

Як повідомляють українські засоби масової інформації, колишній футболіст збірної України потрапив в аварію в 20-ти кілометрах від Полтави. Від отриманих травм Сергій Закарлюка загинув. Що стосується другого футболіста, який перебував в автомобілі, то він вижив. В даний момент він знаходиться в лікарні, де був прооперований.

В чемпіонаті України найбільше сезонів Сергій Закарлюка провів у київському «ЦСКА» і його правонаступнику «Арсеналі». В сумі це 11 сезонів. Всього у вищому дивізіоні футболіст відіграв 356 матчів і забив 75 м’ячів. У збірній України він зіграв 9 матчів в період з 2002 до 2004 року. Завершував кар’єру Сергій Закарлюка у складі футбольного клубу «Полтава».

Читайте також: