fbpx
Ситуація на Південному Сході України

«Третя сторона» на Донбасі також підтримується РФ – Тимчук

Кандидат в народні депутати від партії «Народний фронт», представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук заявив, що складно повірити в інформацію про те, що на Донбасі діє якась «третя сторона», на яку Росія не робить впливу. За його словами, якщо це так, тоді незрозуміло, звідки у цієї «третьої сторони» ресурси для ведення бойових дій.

 Дмитро Тимчук переконаний, що твердження про те, що місцеві бойовики на Донбасі можуть діяти без російської допомоги, придумали в Кремлі. Як він вважає, Росія активно підтримує цю саму «третю сторону», щоб продовжувати дестабілізувати ситуацію на Донбасі. За його словами, це свого роду «проект в проекті».

 «У Москві продовжують заперечувати, що мають відношення до «ЛНР» і «ДНР», але це вже ні для кого не секрет. Тому Путін розуміє, що в очах міжнародної спільноти він несе відповідальність за ці терористичні організації, і тому «офіційно» вони вже не можуть ігнорувати Мінські домовленості. Тому в Кремлі і виникла ідея створити нібито "незалежні" терористичні групи, які будуть продовжувати бойові дії. Це «багатоходівки» суто в дусі Путіна», – підсумував Дмитро Тимчук.

Читайте також: