fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Під Маріуполем затримали танкіста ДНР, – «Азов»

Под містом Маріуполем (Донецька область) був затриманий танкіст, що воює на боці самопроголошеної «Донецької народної республіки». Про це повідомили в прес – службі полку особливого призначення «Азов».

«Група оперативного реагування полку особливого призначення "Азов" зуміла затримати колишнього працівника міліції, а нині – танкіста злочинної організації "Донецька народна республіка" – Івана Пугачова. Чоловіка з групою людей було затримано в селі Мелекіно, що поблизу Маріуполя», – наголошується в повідомленні прес – служби полку особливого призначення «Азов».

Як повідомили в полку, всіх затриманих чоловіків передали Службі безпеки України. В даний момент із затриманими терористами проводяться слідчі дії, а Іван Пугачов дає свідчення.

Як відомо, в неділю в Слов’янську (Донецька область) затримали двох місцевих жителів за підозрою в сепаратизмі і співпраці з терористами.

Крім того, раніше бійці «Азова» затримали прапорщика Нацгвардії, який 3 місяці «зливав» інформацію про українських військах бойовикам «Донецької народної республіки».

Читайте також: