fbpx
Політика

«Запорука перемоги – в єдності», – Юрій Луценко

Радник президента, лідер «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко заявляє, що український народ має на вибір два плани – план Путіна на дезінтеграцію України і план Порошенка на побудову нової України. Про це Луценко сказав під час зустрічі з виборцями на ринку в Кривому Озері (Миколаївська область) і закликав суспільство до єдності, повідомляє прес – служба блоку.

 «Владу можна і потрібно критикувати. Але не можна будувати виборчі кампанії на ненависті, як це роблять деякі політичні сили. Не можна вбивати клин між владою і народом, між солдатом і генералом. Той, хто діє так, діє за планом Путіна», – сказав він.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 На думку політика, «гаряча» фаза війни неминуче зміниться війною «холодною». «Нас чекає складна зима і складна весна. Путін спробує залишити Україну без газу. Без газу не для дому, а для нашої промисловості. Паралельно він відмовиться купувати наші товари, щоб спровокувати хвилю безробіття. Але ми все одно повинні вистояти», – вважає Луценко.

 При цьому він підкреслив, що запорука перемоги – в єдності. Луценко нагадав, що Україна завжди програвала, коли починала ділитися на береги, конфесії, мови. «На Майдані ми відчули себе єдиними і такими повинні залишатися. Наша зруйнована єдність буде подарунком Путіну. Він не пошкодує грошей, телеканалів і газет, щоб на Майдан на хвилі розбрату вийшли люди в масках і змели владу. Не влада когось, а українську владу в цілому. За цим повинна настати повна дезінтеграція України, її розкол. Тому на вибір нині ми зараз маємо план Путіна і план Порошенка», – переконаний Луценко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Джерело: УНІАН

Читайте також: