fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи обстріляли Щастя, поранений 1 військовий і 9 мирних жителів, – Луганська ОДА

В результаті мінометного обстрілу терористами околиць населеного пункту Щастя, що в Луганській області, поранений 1 український військовий і 9 мирних жителів. Про це стало відомо з повідомлення прес -служби Геннадія Москаля, керівника Луганської обласної державної адміністрації.

«О 10:00 суботи розпочався мінометний обстріл опорного пункту 92 – ї бригади Збройних сил України біля села Артем, яке знаходиться поблизу міста Щастя. Об 11:15 і 13:10 розпочався мінометний обстріл моста біля міста Щастя. Поранено 9 цивільних осіб і один військовий 92-ї бригади Збройних сил України», – сказано в повідомленні Луганської облдержадміністрації.

Крім того, вранці, 5 жовтня терористами вівся мінометний обстріл моста в районі міста Щастя.

У прес – службі Геннадія Москаля також повідомили, що в суботу терористи з так званого «війська Донського» здійснили ряд мінометних обстрілів постів Національної гвардії України в районі Бахмутки.

«О 12:55 і 14:15 бойовики з системи "Град" обстріляли блокпост батальйону міліції "Луганськ – 1" в районі села Боброве. Вогонь проводився з боку міста Первомайська, підконтрольного "війську Донському". Поранено двох співробітників міліції», – підкреслили в прес – службі Луганської облдержадміністрації.

В суботу повідомлялося, що в результаті обстрілів бойовиками міста Щастя в Луганській області поранення отримали 2 українських військовослужбовців.

 

 

Читайте також: