fbpx
Спорт

«Брюер був провокатором», – Усик

Новоспечений Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO Олександр Усик прокоментував свою перемогу над південноафриканським боксером Деніелом Брюером. Свої коментарі новоспечений Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO надав у флеш – інтерв’ю. Слова українського боксера передає агентство «Сегодня».

«Перед боєм тренер сказав мені : "Не потрібно гнатися за нокаутом – він сам прийде". І я керувався цим в ринзі. І нокаут прийшов. Деніель Брюер був провокатором – він опускав руки. Але я не вівся на провокації», – запевнив Олександр Усик.

Варто відзначити, що вчорашній бій за пояс Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO виявився для Олександра Усика найдовшим поєдинком в його кар’єрі. Бій проходив за явною перевагою Олександра Усика і завершився нокаутом вже в сьомому раунді.

Український боксер зустрівся з південноафриканцем Деніелем Брюером на «Арені Львів».

Ще одним головним боєм вечора став поєдинок, в якому українець, колишній чемпіон світу в першій напівсередній ваговій категорії за версією WBA Андрій Котельник зустрівся з грузином Олександром Бенідзе. Перемогу у вчорашньому поєдинку здобув український боксер.

Читайте також: