fbpx
Ситуація на Південному Сході України

В аеропорту Донецька провели ротацію, завезли зброю і боєприпаси, – Міноборони України

У Донецьку в відбитому від нападів терористів міжнародному аеропорту імені Прокоф’єва проведена часткова ротація особового складу. Таку інформацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook оприлюднив Олександр Данилюк, радник міністра оборони України.

"У відбитому аеропорту Донецька провели часткову ротацію. Туди зайшли нові посилені підрозділи. В аеропорт завезено велику кількість зброї, боєприпасів та спецзасобів", – сказано в повідомленні Олександра Данилюка.

Як стверджували представники штабу АТО, за минулу добу терористи тричі штурмували позиції українських силовиків в донецькому аеропорту. При цьому, ситуація в районі донецького аеропорту як і раніше залишається під контролем сил АТО.

Тим не менш, в трьох районах Донецька з раннього ранку чутні залпи важкого озброєння, а також зруйновані житлові будинки. У штабі антитерористичної операції повідомили, що за минулу добу бойовики три рази атакували позиції українських силовиків в донецькому аеропорту, Нікішині та Павлополі. Під вогневі атаки потрапили блокпости, спостережні та опорні пункти в населених пунктах Вуглегірськ, Дебальцеве, Попасна, Щастя, Чорнухине.

Читайте також: