Уряд Яценюка продовжує традиції режиму Януковича, – екс-міністр охорони здоров’я

Відсторонений з поста міністра охорони здоров’я України Олег Мусій висловив свою думку про уряд Арсенія Яценюка. Він запевняє, що нинішній уряд продовжує традиції режиму Віктора Януковича. Таку думку Олег Мусій заявив в ефірі на телеканалі «Інтер».

«Представники Євромайдану, які були призначені на пости не за партійними квотами, які були незалежні від політиків, зараз усуваються з уряду, який залишається продовженням режиму Януковича. У мене не було жодних політичних зобов’язань ні перед прем’єр – міністром, ні перед Верховною Радою», – заявив Олег Мусій.

Як пояснив екс – глава МОЗ, за сім місяців роботи у владі він побачив, що всі надії, які були в українських громадян під час Євромайдана, «намагаються поноситися квотними чиновниками, яких заслали з уряду чи парламенту».

У проблемах МОЗ України Олег Мусій звинуватив главу уряду Арсенія Яценюка, народного депутата Миколу Мартиненка та колишнього першого заступника МОЗ Руслана Салютіна.

Related Post

«Ми всі боролися проти інституту смотрящих. Замість цього в наше міністерство за квотами був призначений пан Мартиненко, відомий народний депутат, який і переконав мене в щирості пана Салютіна – мого першого заступника. На ділі ж, всі корупційні схеми з тендерами, які були залишені попередниками Богатирьової, пан Салютін старався втілити в життя», – додав Мусій.

Після цього екс – міністр сказав, що не визнає своє відсторонення з керівного поста в МОЗ.

«Я не залишу свою боротьбу надалі з мафією з партії Яценюка, яка під виглядом вовка в овечій шкурі знову постарається пройти до Верховної Ради», – підсумував Олег Мусій.

Варто відзначити, що на пост в.о. міністра охорони здоров’я призначений Василь Лазоришинець.

Leave a Comment