fbpx
Футбол

Поїхав з України виключно з футбольних причин, – Ніко Кранчар

Півзахисник збірної Хорватії Ніко Кранчар відправився з київського «Динамо» в повторну оренду в лондонський КПР не через політичну обстановку на сході України. Як відомо, «Динамо» підписало хорватського хавбека влітку 2012 року, а вже сезон потому відпустило в оренду в «КПР». Слова хорвата передає агентство London Evening Standard.

«Я ніколи не турбувався за свою безпеку в Україні. У подібній обстановці на сході України немає нічого хорошого, тому що ти ніколи не знаєш, що станеться. Але я з тієї країни, яка пережила війну, тому мені не було страшно», – запевняє Ніко Кранчар.

Як запевняє хорват, після його переходу в «Динамо» в Україні була нормальна обстановка. Ніко Крачнар пояснив, що криза в Україні почалася, коли він виступав за «КПР» в минулому сезоні. Хорват висловив надію, що напружена ситуація в Україні рано чи пізно вирішиться.

«Бої йдуть на сході, на Київ вони ніяк не впливають, тому що конфлікт за 600 кілометрів від міста. Ти дізнаєшся про нього по телевізору і з газет, але в Києві та його околицях немає ніякої небезпеки. Я хотів піти з "Динамо" виключно з футбольних причин», – підкреслив Ніко Кранчар.

Раніше головний тренер КПР Харрі Реднапп сказав, що Ніко Кранчар погодився зменшити собі зарплату на 66 %, щоб і далі виступати в КПР. Хорват сказав, що не хотів розголошувати цю інформацію.

«Я знаю, що тренер сказав це з найкращими намірами, щоб показати, який я хороший хлопець, але мені не хочеться говорити про це», – додав півзахисник.

Під кінець Ніко Кранчар зізнався, що змушений був поставити собі серйозне питання щодо свого майбутнього. Хорват сказав, що хотів довести собі самому, що здатний пограти в Прем’єр – лізі.

 

Читайте також: