fbpx
Політика

Геращенко пропонує нагородити захисників донецького аеропорту

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, українські військовослужбовці обороняють донецький аеропорт вже більше 100 днів, починаючи з травня місяця. За його словами, донецький аеропорт – це символ мужності і міцності духу українських вояків.

 При цьому Антон Геращенко звернув увагу на те, що численні штурми донецького аеропорту, в тому числі кадровою російською армією, говорять про те, що Путін плювати хотів на Мінські угоди і робить те, що вважатиме за потрібне.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 У той же час, як зазначив Антон Геращенко, за цей час українські військовослужбовці навчилися добре бити супротивника, проте їм все одно потрібна допомога, ротація, зброя, обмундирування та боєприпаси.

 «А нам всім потрібно чітке розуміння стратегії дій України від Верховного Головнокомандуючого, на випадок якщо Путін вирішить продовжити наступ російсько – фашистських військ углиб України», – додав радник міністра.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Також Антон Геращенко розповів про те, хто зараз захищає донецький аеропорт. Це 79-та та 93-тя аеромобільні бригади, 3 полк спецназу, а також добровольці з «Правого сектора».

 «Упевнений, що народ України гідно повинен оцінити подвиг своїх синів як нагородами і почестями, так і надійним соціальним захистом їхніх сімей. Це буде вже борг і обов’язок нової Верховної Ради», – підсумував він.

 

 

Читайте також: