fbpx
Політика

Тимошенко переконана, що режим Путіна впаде

Як зазначила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, після Революції гідності у України з’явилася можливість повернутися додому – в європейську цивілізацію. Політик переконана, що у країни є майбутнє лише в об’єднаній європейській родині.

 «Ми боролися за це 23 роки своєї незалежності. І ми хочемо завершити цю роботу для майбутніх поколінь», – сказала вона.

 Юлія Тимошенко переконана, що причина російської агресії полягає в тому, що Кремль боїться позитивного прикладу, який Україна може показати іншим пострадянським країнам, а також російському народу.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Кремль боїться, що Україна зможе показати вдалий приклад економічного та демократичного розвитку. І це буде сигналом для російського народу змінити все у своїй країні – зруйнувати авторитаризм, боротися за свободу. Україна, яка може стати історією успіху, лякає Путіна», – підкреслила вона.

 За її словами, Путін представляє загрозу не тільки Україні, але і всьому світовому порядку, в якому всі живуть після Другої світової війни. Як зазначила Юлія Тимошенко, Путін повстав проти всього демократичного світу і піде настільки далеко, наскільки йому дозволить Європа.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

 У той же час лідер «Батьківщини» переконана, що режим Путіна, в кінці кінців, впаде.

 «Я вірю в те, що росіяни гідні демократичної влади. І після падіння режиму Путіна стіна між Кримом і Україною впаде так само, як колись впала Берлінська стіна», – підсумувала вона.

Читайте також: