fbpx
Політика

Президент України працює над реформою армії і новою військовою доктриною, – Арсеній Яценюк

Кабінет міністрів України очікує, що вже найближчим часом Рада національної безпеки і оборони представить нову військову доктрину держави. Таку інформацію прем’єр – міністр України Арсеній Яценюк оприлюднив під час свого виступу в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Слова Арсенія Яценюка передає агентство УНН.

«Ми очікуємо, що Рада національної безпеки і оборони указом президента України затвердить нову військову доктрину, а також представить реформу і нову систему армії і озброєних формувань нашої країни», – заявив Арсеній Яценюк.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Під час виступу глава уряду сказав, що західні партнери надіслали в Україну команду військових фахівців. За його словами, західні фахівці повинні надати Україні допомогу в створенні нової системи логістики Збройних сил.

Після цього прем’єр – міністр сказав, що зараз президент України Петро Порошенко працює над реформою армії і новою військовою доктриною.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Раніше Арсеній Яценюк висловив думку, що Україні необхідна реалізація закону про вищу освіту та національно – патріотичне виховання громадян.

Читайте також: