Терористи полюють на волонтерів в зоні АТО – прес-центр

Як повідомляє прес – центр АТО, терористи вже неодноразово підтверджували припущення про роботу під керівництвом російських військових фахівців з інформаційної війні. При цьому зараз знову спостерігається ряд акцій, які не схожі на стиль роботи простих терористів.

 Начальник групи інформаційно – психологічних операцій штабу АТО, полковник Анатолій Кравчук, розповів про те, що недавно терористи повернулися до акцій з перевдяганням у форму українських військовослужбовців для показових розстрілів мирних громадян. Причому вони намагаються проводити такі акції «під камерами» російського телебачення.

Related Post

 Зараз же, за інформацією Кравчука, терористи полюють на волонтерів, які працюють в зоні АТО, допомагаючи українським військовослужбовцям. Особливо це стосується волонтерських груп, що працюють в районі Маріуполя.

 «Більш того, для виявлення та фізичного знешкодження волонтерів сформовані спеціальні диверсійно – розвідувальні групи, малоймовірно, що без участі російських фахівців з Головного розвідувального управління Генштабу РФ. Метою діяльності ДРГ є призупинення волонтерського руху в зоні АТО шляхом їх залякування. Цю інформацію ми надаємо з метою попередження та застереження волонтерів, що працюють в даний час в зоні АТО», – додав він.

Leave a Comment