fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи полюють на волонтерів в зоні АТО – прес-центр

Як повідомляє прес – центр АТО, терористи вже неодноразово підтверджували припущення про роботу під керівництвом російських військових фахівців з інформаційної війні. При цьому зараз знову спостерігається ряд акцій, які не схожі на стиль роботи простих терористів.

 Начальник групи інформаційно – психологічних операцій штабу АТО, полковник Анатолій Кравчук, розповів про те, що недавно терористи повернулися до акцій з перевдяганням у форму українських військовослужбовців для показових розстрілів мирних громадян. Причому вони намагаються проводити такі акції «під камерами» російського телебачення.

 Зараз же, за інформацією Кравчука, терористи полюють на волонтерів, які працюють в зоні АТО, допомагаючи українським військовослужбовцям. Особливо це стосується волонтерських груп, що працюють в районі Маріуполя.

 «Більш того, для виявлення та фізичного знешкодження волонтерів сформовані спеціальні диверсійно – розвідувальні групи, малоймовірно, що без участі російських фахівців з Головного розвідувального управління Генштабу РФ. Метою діяльності ДРГ є призупинення волонтерського руху в зоні АТО шляхом їх залякування. Цю інформацію ми надаємо з метою попередження та застереження волонтерів, що працюють в даний час в зоні АТО», – додав він.

Читайте також: