fbpx
Політика

Шуфрич: “Біля мене були люди, які могли розігнати цей натовп за кілька хвилин”

Народний депутат України Нестор Шуфрич прокоментував в інтерв’ю виданню «ГОРДОН» вчорашній інцидент в Одесі. Нагадаємо, що вчора в Одесі на політика було скоєно напад, під час якого Шуфрича жорстоко побили.

«Ми не дали вчора принизити себе. Ми змогли дати відсіч, ми дали бій. На жаль, цей бій має наслідки особисто для мене. У нас була можливість вирішити цю ситуацію за кілька хвилин, однак я не дозволив цього зробити. Біля мене знаходилися підготовлені і спеціально навчені професіонали, яким я не дозволив діяти згідно з їх можливостями. Максимум, що ці люди зробили, це довели мене до автобуса, хоча вони могли розкидати цю юрбу і дуже швидко закінчити цей інцидент», – заявив Нестор Шуфрич.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами народного обранця, сутичка в Одесі не додасть політичних балів тому, хто був ініціатором цієї події.

«Екстремістські дії у когось викликають позитивні емоції. А у інших такі дії визовают божевільне обурення. Я хочу попередити правосеків, або як їх там називають, що такими діями вони просто спровокують мобілізацію людей на адекватні дії. А це вже приведе до реальної трагедії», – вважає Шуфрич.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Читайте також: