fbpx
Політика

Радикальна партія провела народну люстрацію чиновників в Ірпені – Ляшко

Як повідомив народний депутат України Олег Ляшко, сьогодні, 1 жовтня, Радикальна партія разом з громадськістю провела народну люстрацію чиновників в Ірпені.

 За його словами, спочатку вони прийшли до глави тимчасової виборчої комісії Олексія Гаврилюка з вимогою скласти свої повноваження.

 «Нахабний фальсифікатор, який за наказом банди Януковича підтасовував результати виборів в 2010 році, відмовився подавати у відставку, тому заяву він писав вже в смітнику», – розповів Олег Ляшко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Після цього, за словами Ляшка, місцеві жителі попросили Радикальну партію провести люстрацію начальника місцевої прокуратури Пацкана.

 «Кожен житель Ірпеня знає, що прокурор Пацкан це – місцевий хабарник і мафіозі, який покриває розкрадання землі, кришує наркобізнес і установи ігрових автоматів. Прокурора на робочому місці активісти не знайшли, проте замість себе боягузливий прокурор відправив автобус з тітушками і сільського голову і відомого хабарника Кандибу. Його разом з будівлею прокуратури закидали яйцями, пообіцявши наступного разу поспілкуватися з Пацканом по – справжньому», – написав депутат у Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 При цьому Олег Ляшко звернув увагу на те, що після цього на активістів Радикальної партії та журналістів напали тітушки і почали стріляти з вогнепальної зброї. На щастя, як він зазначив, активістам вдалося відтіснити нападників і захистити журналістів.

 «Співробітники ж міліції в цей час ховалися в лісі», – додав Олег Ляшко.

Читайте також: