fbpx
Новини світу

Проект “Стіна” найближчим часом реалізований не буде, – Держприкордонслужба

Терміни реалізації проекту «Стіна», згідно з яким планувалося облаштувати і зміцнити державний кордон з Російською Федерацією, перенесені. Сьогодні, 1 жовтня, про це повідомляє видання «Капітал», яке посилається на слова заступника глави Державної прикордонної служби Сергія Астахова.

За словами чиновника, реалізацію проекту «Стіна» вирішили відкласти після того, як минулого тижня цей проект був переданий з балансу Міністерства інфраструктури прикордонникам. Сергій Астахов підкреслив, що разом з тим коштів, які повинні були бути виділені на проект, Державна прикордонна служба України ще не отримала. Відзначимо, що раніше в українському уряді на будівництво «Стіни» обіцяли виділити 100 мільйонів гривень.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

«Ситуація змінилася: тепер наше відомство виступає замовником і виконавцем проекту. Після старту проекту «Стіна» були висловлені зауваження і побажання інших міністерств і відомств. Після цього була розроблена нова документація, яка в даний момент знаходиться на розгляді в Кабінеті міністрів», – зазначив Астахов.

 

Читайте також: