fbpx
Політика

Аеропорт в Донецьку потрібно віддати відповідно до «мінських домовленостей», – Семенченко

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко заявив в середу, 1 жовтня, що відповідно до "мінських домовленостей" українська сторона повинна віддати аеропорт Донецька. Про це Семенченко повідомив в ефірі Еспрессо.TV.

"Донецький аеропорт в будь-якому випадку згідно з домовленостями мали віддати. Однак для чого сьогодні його утримують і знову ставлять людей під загрозу незрозуміло", – зазначив Семен Семенченко.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Раніше губернатор Донецького регіону Сергій Тарута розповів, що зараз ведуться переговори між силовиками і терористами "ДНР" про обмін Донецького аеропорту на прилеглі території.

Між тим, представник РНБО Андрій Лисенко заявив, що поки немає такої сили, яка може змусити українських військових відступити від оборони Донецького аеропорту.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Нагадаємо, 19 вересня в столиці Білорусі боку українського конфлікту підписали меморандум, в якому передбачається загальне припинення вогню і створення 30 – кілометрової буферної зони під наглядом ОБСЄ.

Читайте також: