fbpx
Політика

Ляшко обіцяє відправити на смітник нового голову Кіровоградської ОДА

Як заявив народний депутат України Олег Ляшко, на Майдані люди гинули не заради того, щоб країною знову керували вчорашні регіонали і тітушководи, які возили убивць на Майдан. Відповідним чином він прокоментував прийняте президентом України Петром Порошенком рішення призначити на посаду керівника Кіровоградської ОДА колишнього регіонала Сергія Кузьменка.

 При цьому Олег Ляшко зазначив, що обурена громадськість вирішила не допустити здачі Кіровоградській області в руки прихильника Януковича. За його словами, прекрасна народна ініціатива викидати на смітник політиків чекає тепер і Сергія Кузьменка.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Сьогодні він від нас втік, як щур, і ми спалили його опудало. А в корзину потрапив керівник апарату ОДА Смаглюк, який як міг прикривав свого патрона – регіонала. Він ганебно брехав нам, мовляв, Кузьменка викликали в Київ в Адміністрацію президента (я дзвонив в АП перевірити – брехня). Брехав, що немає ключів від кабінету Кузьменка. Брехав, що перший заступник (який теж втік) на відкритті виставки (це насправді в інший день). Брехунів – на смітник! А до Кузьменка ще доберемося. Приїду ще несподівано – і спіймаємо. Спасибі кіровоградцям за небайдужість», – написав Олег Ляшко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

  

Читайте також: