fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бойовики знов обстріляли позиції українських силовиків. Найбільш напружена ситуація в районі Дебальцеве, – прес-центр АТО

Сили антитерористичної операції продовжують виконання поставлених завдань: несуть службу на блокпостах, спостережних і опорних пунктах, забезпечують ізоляцію кризових районів, охороняють важливі стратегічні об’єкти. Про це повідомляє в суботу, 27 вересня 2014 року, прес – центр АТО.

Згідно з повідомленням, раніше ввечері, 26 вересня, представники непідконтрольних збройних формувань обстріляли позиції військовослужбовців України в районі населених пунктів Піски, Богданівка, Фрунзе.

«Ще більш складна ситуація склалася поруч з Дебальцеве. Терористи неодноразово обстрілювали наші блокпости в Попасній, Малоорлівці, на кургані Могила Гостра, атакували Некішіно. На сьогоднішній день українські військові повністю контролюють всі свої позиції. Біля Маріуполя українські силовики повністю контролюють ситуацію, забезпечують безпеку мирного населення приморського міста. Також під контролем сил АТО знаходиться стратегічний об’єкт – Донецький міжнародний аеропорт», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що терористи продовжують знищувати інфраструктуру Донбасу, а також приносити чимало горя місцевому населенню регіону. Так, в результаті обстрілу населеного пункту Щастя з боку населеного пункту Весела гора, була зруйнована лікарня і кілька цивільних будівель. Загинула 1 жінка, 16 мирних жителів отримали поранення.

Читайте також: