fbpx
Політика

Віктор Балога пропонує припинити поставки сільгосппродукції в РФ

Народний депутат України Віктор Балога вважає, що Україна повинна припинити постачання своєї сільськогосподарської продукції в Російську Федерацію. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 Віктор Балога звернув увагу на те, що Росія протягом цього місяця встигла заборонити у себе українські кондитерські вироби, овочі і фрукти, а також молочну продукцію. На його думку, Україна сама себе ганьбить, продовжуючи постачати в Росію сільгосппродукцію, враховуючи те, що Росія поступово забороняє у себе українську продукцію.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 « Уже втретє питаю владу: до яких пір будемо ганьбитися з поставкою сільгосппродукції до Росії, коли нам ставлять заборони? Або члени уряду – не українці, може його очолює не громадянин України? У чому причина? Невже вони не розуміють, що ведучи торгівлю на умовах «старшого брата» – принижують не тільки себе, але і всю націю. Якщо керівники уряду страждають комплексом неповноцінності, то це їх особисті проблеми. Але навіщо кожен раз ганьбити всю країну, заздалегідь знаючи, яким буде результат такої торгівлі з державою – агресором?», – написав він у Facebook.

Читайте також: