fbpx
Політика

МВС не контролює місцезнаходження депутатів, які відвідали Держдуму

Перший заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олександр Вакуленко повідомив про те, що на даний момент у правоохоронних органів немає підстав для того, щоб контролювати місцезнаходження українських депутатів, які відвідали раніше Держдуму. За його словами, для цього немає законних підстав.

 «Для визначення їх місцезнаходження повинна бути обрано запобіжний захід і оголошено про підозру. На сьогоднішній день запобіжний захід не обрано, відповідно місцезнаходження цих осіб ми не контролюємо », – уточнив він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 При цьому Олександр Вакуленко зазначив, що слідство проходитиме відповідно до процедури, передбаченої Кримінальним процесуальним кодексом, і з урахуванням даних, які вдасться зібрати під час слідства.

 Слід нагадати, що раніше радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що за фактом поїздки деяких українських народних депутатів до Держдуми РФ відкрито кримінальну справу.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

  За матеріалами: РБК – Україна

Читайте також: