fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Надію Савченко повезли в психлікарню Санкт-Петербурга – родичі

 Українську льотчицю Надію Савченко везуть на психіатричну експертизу в російський Петербург, щоб визнати її інвалідом. Про це повідомили родичі Савченко, передає УНН з посиланням на телеканал 1+1.

 "Нам сказали, що її везуть в психушку в Санкт – Петербурзі, щоб визнати інвалідом. Наскільки цьому можна вірити, ми зараз з’ясовуємо", – зазначили родичі Савченко.

 Нагадаємо, адвокат Надії Савченко Майк Фейгін повідомив, що його підзахисну, яка знаходиться під арештом в Росії, етапували з Воронезького СІЗО. За словами адвоката її могли етапувати в Москву.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Як відомо, СК РФ пред’явив українській льотчиці Н. Савченко звинувачення в участі у вбивстві двох співробітників ВГТРК 9 липня. За версією слідства, під час військових дій в районі Луганська в червні поточного року Савченко, будучи оператором – навідником вертольота Мі- 24, вступила в батальйон "Айдар". Дізнавшись координати розташування групи російських журналістів ВГТРК та інших цивільних осіб під Луганськом, вона передала їх, після чого саме по них був проведений мінометний обстріл, в результаті якого загинули співробітники ВГТРК Ігор Корнелюк і Антон Волошин.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Джерело: УНН

Читайте також: