fbpx
Політика

Арсеній Яценюк обговорив з Девідом Кемероном питання військової допомоги Україні

Питання співпраці у військово – технічній галузі стало однією з тем обговорення на зустрічі прем’єр – міністра України Арсенія Яценюка з прем’єр – міністром Великобританії Девідом Кемероном. Як передають українські ЗМІ, про це глава уряду України повідомив в четвер, 25 вересня 2014 року, в Нью – Йорку.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Головне питання, що обговорювалося під час зустрічі з Девідом Кемероном – це припинення агресії Російської Федерації усіма можливими методами і засобами – дипломатичними, фінансовими, політичними, а також допомога Україні, в тому числі у військово – технічній галузі», – заявив український прем’єр.

Відзначимо, як відомо, в середу ввечері, 24 вересня, в кулуарах Організації Об’єднаних Націй відбулася незапланована зустріч Девіда Кемерона і Арсенія Яценюка.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайетт заявив, що в Україні очікується прибуття групи американських радників, які допомагатимуть українським фахівцям в процесах модернізації армії.

Читайте також: