fbpx
Політика

Жителі Донбасу повинні отримувати об’єктивну і правдиву інформацію – депутат

Народний депутат України від фракції «УДАР» Єгор Фірсов заявив, що держава повинна думати над забезпеченням надійного тилу українським бійцям. Як вважає політик, їм повинно стати громадянське суспільство Донбасу.

 «Сьогодні ми повинні робити все для того, щоб подібна ситуація, яку ми спостерігаємо в Маріуполі, де на вулиці за єдину Україну виходять багатотисячні мітинги, була в Красноармійську, Краматорську, Авдіївці та інших містах Донбасу», – підкреслив Єгор Фірсов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, для цього депутатам, по-перше, слід більше спілкуватися з місцевим населенням та лідерами громадської думки і, по-друге, проводити ефективну інформацію політику, щоб жителі Донбасу отримували об’єктивну і правдиву інформацію.

 Єгор Фірсов переконаний, що якщо налагодити інформаційну політику на сході, то вже через кілька років Донбас буде ментально українським, і ніякі «ЛНР», «ДНР» і Путін там більше не пройдуть.

Читайте також: