fbpx
Політика

Розробкою Військової доктрини має займатися президент, а не уряд – Балога

Народний депутат України Віктор Балога звернувся до прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, нагадавши, що відповідно до статті 2 Закону «Про основи національної безпеки», Військова доктрина України розробляється і приймається виключно президентом України.

 Разом з тим, як зазначив політик, керівництво Кабміну доручило писати Військову доктрину своїм підлеглим – Міністерству економічного розвитку, Міністерству юстиції та іншим.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Вибачте, але це те ж саме, що Міністерству молоді та спорту доручити розробку програми з переходу на альтернативні джерела енергії. Розумію, що почалися вибори, і «Народний фронт» треба наповнити войовничою риторикою. Але в усьому є своя межа, в управлінському абсурді – теж», – написав Віктор Балога у Facebook.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 До того ж, за словами депутата, подібні спекуляції – це ризик не тільки для так званого «уряду камікадзе», а й для всієї України.

 

 

Читайте також: