fbpx
Політика

25 вересня Петро Порошенко представить «Стратегію реформ-2020»

   У четвер, 25 вересня, о 14:00 відбудеться прес-конференція президента України Петра Порошенка. Тема прес-конференції: “Стратегія-2020”. Про це УНН повідомили у прес-службі глави держави.

 Прес-конференція пройде у Мистецькому Арсеналі на вул. Лаврська, 10-12.

 Нагадаємо, радник президента України Микола Томенко повідомив, що президент спілкуватиметься з журналістами у вузькому колі щомісяця, а широку прес-конференцію для всіх ЗМІ проводитиме раз на два-три місяці.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Він нагадав, що 25 вересня президент презентує “Стратегію реформ- 2020”. "Ця презентація не буде довгою, після чого він буде готовий відповідати на запитання", – зазначив він.

 “Ми попередньо орієнтуємося, що президент буде спілкуватися з журналістами мінімально дві години. Не буде жодних обмежень для запитань, якщо журналісти не будуть задавати по десять запитань. Президент відповість на велику кількість запитань”, – сказав радник.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 М. Томенко зазначив, що ця прес-конференція є не першою і не останньою, формат таких широких дискусій буде продовжуватися. “Раз в місяць формат дискусії з журналістами і раз на два-три місяці широкої прес-конференції для всіх – абсолютно реалістичний формат, який президент буде застосовувати”, – наголосив він.

 Джерело: УНН

Читайте також: