fbpx
Політика

Секретна служба США має намір встановити біля Білого дому КПП

Секретна служба Сполучених Штатів, після недавніх інцидентів із спробами проникнення в будівлю президентської адміністрації, розглядає можливість установки контрольно – пропускних пунктів у громадських місцях навколо Білого дому.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, раніше це питання також обговорювалося, однак, у зв’язку з недавніми подіями, тепер його розгляд буде проходити в прискореному порядку. Як повідомлялося, 42 – річний Омар Гонсалес в п’ятницю вчинив спробу проникнути в офіційну резиденцію президента США.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами очевидців, порушник перестрибнув через огорожу резиденції американського президента і побіг до західного крила Білого дому. Співробітники Секретної служби оголосили про евакуацію прес – служби та інших співробітників резиденції, що знаходилися поблизу.

Повідомляється, що самого президента США Барака Обами в цей момент в будівлі не було – незадовго до цього він залишив Білий дім і відправився на вихідні в свою заміську резиденцію. Порядок на території Білого дому був повністю відновлений, порушника затримали.

Читайте також: