fbpx
Політика

Генерал НАТО: “Члени і союзники Альянсу повинні вивчити уроки розпізнавання гібридної війни”

Глава збройних сил НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав заявив про те, що союзники Альянсу на прикладі України вивчили уроки гібридної війни. Таким чином, як заявив генерал, в Альянсі докладуть всі зусилля для того, щоб такий сценарій в жодній країні НАТО не повторився.

«Для нас дуже важливо, щоб усі країни-члени НАТО і союзники Альянсу якнайкраще були підготовлені до того, щоб розрізняти, що відбувається. Не у всіх випадках все може відбуватися настільки явно, як відбувалося з окупацією Кримського півострова «зеленими чоловічками». Також можуть діяти просто рядові люди, які повинні стати суттю проблеми. Таким чином, в першу чергу нам потрібно бути готовими розпізнати, коли починається така гібридна війна. По-друге, ми повинні підготувати союзників. Потрібно починати діяти вже зараз, щоб вони змогли більш ефективно впоратися з подібного роду війною і встановити, що це дії можливого агресора », – висловив свою точку зору генерал НАТО.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Вчора в НАТО заявили про те, що перемир’я на сході України є звичайною формальністю на папері.

Читайте також: