fbpx
Футбол

«Ми зробимо все можливе і неможливе заради Ахметова», – Срна

Капітан донецького «Шахтаря» Даріо Срна привітав президента клубу Ріната Ахметова з днем народження. Слова хорватського футболіста передає клубна прес – служба.

«Дорогий мій президенте! Я знаю, що ви всією душею хотіли б прочитати це привітання у Донецьку, адже зараз ваше єдине бажання – це мир в Донбасі!», – заявив Даріо Срна.

Саме тому хорват побажав Рінату Ахметову, щоб вони якомога швидше повернулися в Донецьк, знову прогулялися б по вулиці Артема і випили кави в «Донбас Паласі».

«Я впевнений, що коли ви читатимете це поздоровлення, то у вас будуть бігати мурашки по тілу. Я обіцяю: вся наша команда, кожен футболіст докладе максимальних зусиль, щоб завоювати чемпіонство в цьому сезоні. Даю вам слово: ми зробимо все можливе і неможливе заради вас», – підсумував Даріо Срна.

Варто відзначити, що раніше Рінат Ахметов запевнив, що готовий віддати все заради миру на Донбасі. Також президент «Шахтаря» констатував, що зараз Донбас знаходиться в центрі гуманітарної катастрофи. У зв’язку з цим головним завданням є встановлення миру на сході України.

Читайте також: