fbpx
Кінотеатри

Анджеліна Джолі має намір зняти фільм про відомого кенійського захисника природи Річарда Лики

Голлівудська актриса і режисер Анджеліна Джолі повідомила, що незабаром планує почати зйомки фільму під назвою "Африка", в якому розповідатиметься про відомого кенійського палеоантрополога і захисника живої природи Річарда Лики. Протягом багатьох років він веде боротьбу з браконьєрами, що вбивають африканських слонів заради бивнів, а в 1988 році потрапив на  шпальти всіх газет світу, звинувативши кенійських чиновників у тому, що ті нібито покривають браконьєрів.

Сценарій до нового фільму написав Ерік Рот, який отримав "Оскар" за адаптацію для широкого екрану роману "Форрест Гамп" (1994). Фільм "Африка" зніматиметься на базі кінокомпанії Skydance Productions, яка раніше брала участь у створенні останніх сіквелів "Термінатора" і "Місія: нездійсненна". Дата виходу картини на екрани ще не оголошена.

Між тим, стрічка "Африка" стане четвертою режисерською роботою Джолі. За її словами, за цю роботу вона вирішила взятися через те, що "більшу частину життя відчувала глибокий зв’язок з Африкою та її культурою". За словами актриси, саме Лики, як нікому іншому, властиве почуття відповідальності за навколишню природу.

Нагадаємо, в грудні цього року на екрани вийде нова картина Джолі "Незломлений", в якій розповідається про ветерана Другої світової війни Луї Замперіні. А зараз актриса працює над драмою "Біля моря", в якій разом з чоловіком Бредом Піттом вони грають головні ролі.

Читайте також: