fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Австрії заарештували будинок Клюєвих

Уряд Австрії вирішив заарештувати будинок побіжного екс -секретаря РНБО Андрія Клюєва. Про це повідомляє агентство Gazeta.ua.

Варто відзначити, що будинок Клюєвих розташований в місті Тульбінг, що неподалік від Відня. Австрійський будинок Клюєвих записаний на дружину колишнього чиновника – Ірину.

Тульбінг – це невелике містечко, який нараховує до трьох тисяч осіб. Будинок сім’ї Клюєвих знаходиться за адресою Groissaustraße, 12, і є одним з найбільших у місті. Згідно з журналістським розслідуванням, за інформацією австрійського реєстру, будинок родини Клюєвих загальною площею 558 квадратних метрів належить компанії GBM Handels – und Vertretungs GmbH. Будинок Клюєвих відділений від дороги туями і декоративним парканом, а присадибна ділянка складає 27 соток.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Як відомо, Андрій Клюєв після повалення Віктора Януковича втік з України. В Австрії зареєстровано цілий ряд компаній, що належать сім’ї Клюєвих. Ще на початку року уряд Австрії вирішив заморозити рахунки Клюєва і порушив кримінальну справу за «відмивання грошей» і «зловживання владою».

В квітні 2014 року Андрія Клюєва оголосили в міжнародний розшук.

Читайте також: