fbpx
Футбол

«Одного разу спізнювалися з Гусіним в аеропорт, куди він гнав зі швидкістю 300 км / год», – Гаджи Гаджиєв

Відомий російський тренер Гаджи Гаджиєв прибув до столиці України, щоб провести в останню путь загиблого українського футболіста Андрія Гусіна.

Як відомо, Гаджи Гаджиєв тренував Андрія Гусіна в двох російських клубах, – «Крилах Рад» і «Сатурні». У сезоні 2013/2014 років Гаджи Гаджиєв працював разом з українським футболістом у тренерському штабі «Анжи».

Гаджи Гаджиєв зізнався, що він дуже зріднився з Андрієм Гусіним. Українця російський тренер вважав одним з найближчих людей не тільки для себе, але і для своєї сім’ї.

«Мені найбільше запам’яталися ігри Гусіна на чемпіонаті світу, коли українська збірна потрапила до вісімки кращих. Звичайно, Андрій запам’ятався і за виступами за київське "Динамо"», – зазначив тренер.

Втім, російському тренеру найближчий той період, коли Гусін грав в Росії.

«Одного разу я приїжджав до нього на День народження і для того, щоб прочитати кілька лекцій на тренерських курсах. Коли я від’їжджав, ми спізнювалися в аеропорт, куди він гнав із швидкістю  300 км / год на своєму спортивному Mercedes. Я знав, що Андрій любить швидкість, але те, що на мотоциклах ганяв, я не знав», – підсумував Гаджиєв.

Читайте також: