fbpx
Політика

Закони 16 вересня є здачею Донбасу Росії – Тягнибок

Як заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, прийняття закону про особливий статус Донбасу – це шлях не до миру, а до капітуляції і здачі національних інтересів України. Він підкреслив, що це реалізація плану Путіна, а не інтересів України. Про це він написав у Facebook.

 За його словами, ВО «Свобода» категорично проти будь -яких угод з агресором, які ведуть до зміцнення та легітимації російської окупації української території на Донбасі і обмеженню українського суверенітету.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Як зазначив політик, «особливий статус» для окупованих районів Донбасу означає створення на території України сепаратистського анклаву, яким керує Москва і який повністю незалежний від України, але при цьому нею фінансується.

 «А «амністія» для сепаратистів і пособників агресора – це заохочення подальшого сепаратизму, повторення збройних заколотів і знищення єдиної української держави», – додав Олег Тягнибок.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Лідер «Свободи» наголосив, що прийнятий 16 вересня закони є відвертою і цинічною здачею Донбасу Російської Федерації.

Читайте також: