fbpx
Політика

«Українська армія готова успішно протистояти російським військам», – терорист Гіркін

Колишній так званий «міністр оборони» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Ігор Гіркін (Стрелков) висловив свою думку щодо можливостей української армії. Як заявив Ігор Гіркін, тепер Збройні сили України можуть протистояти російській агресії. Слова терориста передає агентство ТСН.

Як відомо, один з колишніх лідерів «Донецької народної республіки» Гіркін був відсторонений від командування. Він зізнався, що тепер збирається боротися з «п’ятою колоною» в Росії, яка хоче повалити Володимира Путіна.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«В українській армії склалося ядро, яке готове воювати далі. Такого ядра ще 4-5 місяців тому в українській армії не було. Ця армія вже готова протистояти регулярній армії Російської Федерації, протистояти досить успішно», – міркує Гіркін.

Після цього колишній лідер бойовиків зізнався, що завжди вважав невірною недооцінку українських солдат. За його словами, українські військовослужбовці прекрасно воюють.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Раніше  Гіркін сказав, що не планує повертатися на Донбас.

Читайте також: