fbpx
Політика

Прийняття скандальних законів – повторення 16-го січня, – Береза

В Україні мають почати діяти закони, а депутати повинні перестати відстоювати свої особисті інтереси у Верховній Раді і не провокувати український народ на агресивні дії. Таку заяву в коментарі виданню «ГОРДОН» зробив спікер «Правого сектора» Борислав Береза​​. За його словами, поки голос вулиці буде головним важелем впливу на політиків, то ми і далі будемо спостерігати картини, які вчора відбулися під українським парламентом.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Поки біля будівлі Верховної Ради вчора не загорілися шини, народні обранці не збиралися голосувати за закон про люстрацію. Мені здається, що потрібно служити народові, а не знущатися над ним. Тільки в такому випадку ми будемо жити в правовій державі», – висловив свою точку зору Борислав Береза​​.

Представник «Правого сектора» вважає, що скандальний закон про надання особливого статусу Донбасу був прийнятий під тиском східних ворогів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Якби Петро Порошенко дійсно хотів це зробити, він зобов’язаний був повідомити українському народу про те, навіщо це потрібно. Потрібно було популяризувати закон. Що це було за голосування картками в парламенті? Це просто повторення 16-го січня!», – заявив він.

Читайте також: