fbpx
Політика

Хабарників у київській владі не буде – Кличко

Під час прес – конференції, на якій мер Києва Віталій Кличко відзвітував про свої досягнення за 100 днів роботи на посаді міського голови, він звернув увагу на те, що ні для кого не секрет, що Київ протягом багатьох років фактично був столицею корупції. За його словами, місто буквально було пронизане корупцією, починаючи з керівників і закінчуючи рядовими паркувальниками.

 Як приклад він навів те, що місцева влада продавала землю в середньому за півтори -дві тисячі доларів за сотку, а нерухоме майно – по 600-700 доларів за метр.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Тільки вдумайтеся: в Києві оформлено лише 17 % землі. Тому втрати від недонадходження податку на землю становили понад 5 мільярдів гривень щороку», – зазначив Віталій Кличко.

 За словами мера, був проведений аудит діяльності всіх сфер міста і зараз присікаються корупційні схеми, звільняються корупціонери і представники старої влади. При цьому він підкреслив, що все це непросто і чиниться серйозний опір.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Також він звернув увагу на те, що був оновлений керівний склад КМДА, замінені голови районів і більшість керівників комунальних підприємств.

 «Хабарників у київській владі не буде. Я це сказав усім. І якщо хтось з посадових осіб не зрозумів – фінал буде поганим», – заявив Віталій Кличко.

Читайте також: