“Закон про особливий статус несе величезний ризик відновлення війни”, – Нємцов

Російський опозиціонер Борис Нємцов в Фейсбуці зазначив, що прийнятий у ВР сьогодні Закон про особливий статус не влаштовує ні президента України П. Порошенка, ні президента РФ В. Путіна, ні сепаратистів, повідомляє УНН.

 "Я б не став радіти з приводу прийняття Закону про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей та ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС. Закон про особливий статус не влаштовує ні Порошенка, ні Путіна, ні сепаратистів. Порошенка не влаштовує фактичне розчленування України, а Путіна жалюгідний статус українського Придністров’я на шматках Луганської та Донецької областей замість "Новоросії" від Донецька до Одеси. Так що Закон несе величезний ризик відновлення війни", – зазначив він.

Related Post

 Тепер про асоціацію з ЄС. Красиво, звичайно, що Рада і Європарламент синхронно ратифікували… Тільки за наполяганням Путіна євроінтеграція відкладається до 16-го року. А це означає, що ніяких реформ доти не буде. Низький рівень життя в Україні (зарплати і пенсії в 3 рази нижчі, ніж у Росії), найвища в Європі корупція, навіть вища, ніж у Росії, пов’язані з відсутністю реформ у незалежній Україні. Протягом 23 років балаканини було багато, а справ дуже мало. І ось зараз знову все відкладається…", – зазначив політик. "Проблема в тому, що без реформ Україна розвалиться. Сепаратисти разом з Путіним будуть підпалювати схід країни, експлуатуючи тему низького рівня життя. І тільки коли українці житимуть не гірше, ніж росіяни, країна стане єдиною. А це без реформ – важких і болісних, неможливо", – резюмував політик.

 Джерело: УНН

Leave a Comment