fbpx
Політика

«Путін тільки зрадів би порівнянню зі Сталіним», – екс-міністр оборони Великобританії

У президента Російської Федерації Володимира Путіна є всі шанси стати «новим Йосипом Сталіним». В даний момент російський лідер становить загрозу всій цивілізованій Європі. Таку думку висловив колишній міністр оборони Великобританії Боб Ейнсворт.

Як запевняє Боб Ейнсворт, Російська Федерація під керівництвом Володимира Путіна намагається розв’язати із Заходом нову «Холодну війну». Саме тому, в Лондоні повинні вирішити, яким чином будуть протистояти цій загрозі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Боб Ейнсворт також вважає, що на сьогодні Володимир Путін істотно небезпечніший, ніж бойовики з «Ісламської держави Іраку і Леванту», що захопили частину Іраку і Сирії.

«Жоден лідер великих держав не поводився так агресивно з часів Йосипа Сталіна в післявоєнний період. І, на жаль, Володимир Путін тільки зрадів би такому порівнянню», – додав британський військовий.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Екс – міністр оборони пояснив, що зараз ісламісти в Іраку не представляють інтереси якоїсь країни чи політичної сили. В свою чергу, Володимир Путін очолює одну з найбільших країн у світі, що має свою вагу в питаннях геополітики.

 

Читайте також: