fbpx
Політика

Леонід Ємець не вірить у те, що «мирні» закони Порошенко принесуть мир в Україні

Як повідомив народний депутат України Леонід Ємець, він би хотів, щоб «мирні закони», що прийняті сьогодні, 16 вересня, справили той ефект, про який говорив президент України Петро Порошенко, а саме – забезпечили мир в Україні. Однак, як зізнався депутат, він не вірить, що так буде.

 За словами Леоніда Ємця, саме з цієї причини він і не голосував за ці закони. Він переконаний, що терористи не складуть зброю, навіть якщо їм пообіцяти амністію і чесне слідство.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Але це дуже важливе питання, за яким стоять реальні майбутні смерті людей. Не можна було не заслухати президента і військових. Ми почули дуже серйозні речі. Надзвичайні ризики», – написав він у Facebook.

 При цьому Леонід Ємець звернув увагу на те, що його колега Олександр Бригинець голосував «За», так як вважає, що навіть якщо миру і не вдасться досягти, то дуже важливо показати світовій спільноті, що українська сторона була миротворцем і виконала свої зобов’язання.

Читайте також: