Антон Геращенко: “Прийняті закони не говорять про те, що війни не буде”

Закони про амністію і про особливий статус Донбасу для України були вимушеним кроком через Мінські домовленості, які були підписані під жорстоким тиском з боку Заходу. Таку точку зору висловив кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» Антон Геращенко.

«Потрібно говорити прямо – підписані сьогодні закони це наслідок Мінських угод. Захід фактично заявив Україні про те, що він не буде продовжувати допомагати нам, якщо ми не погодимося на умови примирення з Путіним», – прокоментував ситуацію радник міністра оборони України Антон Геращенко.

«Це був вимушений крок, який можна пов’язувати з нашою слабкістю у військовому та технічному плані. Якщо Національна гвардія і українська армія були готові протистояти терористам – найманцям, то регулярній російській армії протистояти ми були не в змозі», – підкреслив Антон Геращенко.

Related Post

На завершення Геращенко наголосив, що сам факт прийняття цих законів не може говорити про те, що Україні більше не стоїть під загрозою продовження відкритої війни з російською стороною.

«Це швидше відтягує відкриту війну на деякий термін», – резюмував Геращенко.

 

Leave a Comment