fbpx
Політика

Політолог Фесенко не вірить, що залучення в Раду комбатів і журналістів буде ефективним

На думку відомого українського політолога Володимира Фесенка, напередодні майбутніх виборів до парламенту можна помітити дві тенденції.

«Перша тенденція – залучення в партійні списки героїв війни, що було цілком очікувано. Друга тенденція полягає в тому, що під впливом суспільного настрою в партійних списках стали масово з’являтися представники громадянського суспільства, так звані нові обличчя в політиці. Це ті люди, які мають відношення до громадських рухів, а також популярні журналісти», – висловив свою точку зору український експерт Володимир Фесенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На його думку, електоральний ефект від таких тенденцій великим не буде, так як для виборців вирішальну роль зіграє ідеологічний образ політичної сили і популярність її лідера.

«Музикант В’ячеслав Вакарчук в українському парламенті вже був. Він тоді зрозумів, що це не його і пішов. Боюся, що таке ж може статися, тільки в більш конфліктних формах, і у героїв нинішньої війни. Ці люди себе там просто не знайдуть», – міркує Володимир Фесенко.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Читайте також: